“The Invisible” isimli Erasmus+ Eğitim Kursu

Merhaba! Bu bölümde, “The Invisible” isimli Erasmus+ Eğitim Kursu’na katılmış gençlerin deneyimlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu öğrenciler, kendilerine özgü bir deneyim yaşadılar ve bu deneyimi sizlerle paylaşarak başkalarını ilham vermek ve bilgilendirmek istiyorlar.

Proje, gençlik çalışmaları alanında gençlerle çalışan gençlik çalışanları, liderler, proje koordinatörleri, mentorlar ve tüm katılımcıları kronik sağlık sorunu olan gençlerin dahil edilmesi konusunda risk yönetimi ve kriz müdahalesi alanında bilgi, beceri ve tutumlarını desteklemeyi amaçlamaktadır. Görünmeyen bir hastalık, dışarıdan görülebilir belirtiler veya semptomlar sergilemeyen, ancak içsel olarak mücadele edilen bir durumdur. Bu durum, zihinsel ve fiziksel enerji gerektirir ve günlük görevlerle başa çıkmak zor olabilir.Gençlik çalışanları, bu hedef gruptan katılımcıları nasıl destekleyeceklerini bilmeli ve projeleri herkes için daha güvenli ve keyifli hale getirmelidir.

Gençlerin deneyimlerine göz atarak, bu projenin önemini ve katılımcıların nasıl desteklendiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi gençlerin kendi kelimeleriyle deneyimlerine tanıklık etmeye davet ediyoruz. İyi okumalar!”

Aşağıdaki isimlere tıklayarak katılımcıların deneyimlerine erişebilirsiniz.

Semiha Selin Kütükçü

Ferhat Şimşek

Ethem Şahin

“The Invisible” isimli Erasmus+ Eğitim Kursu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir